16 February 2011

guMbiRa di miNGu iNi…

Mggu lepas kitorg agak suram skit, mmgu ni agak hepi sebab kelas advance cooking kitorg xder kn (selasa) maulidur rasul. So kurang sedikit la penderitaan hdup ni. Haha. Motip buat statement ni?? Ari jumaat lepas kitorg ada modul ulpkp, sape dak uitm tau la. Kalo x tau tnyer k. mmg best la join modul ni, sesi pagi bersama sir rahman dan en Khalid, petang plak bersama miss aper entah aku dah lupa nama dyer. Dyer bukan dari fakulti hotel, so x knal la. Pg ceramah about leadership, ptg plak ada LDK (latihan dlm kumpulan) juga tentang pembinaan leadership. Ader upload sedikit gmbar sesi modul diploma ni.

Lepas tu sabtu rehat, tidur dan kemas barang2@ bilik. Ari ahad ader kelas serving, tp agak kecewa sebab kene jd steward jer. Xbeh la sgt, keje cuci pinggan jer, berganding tenaga sekali lg dgn kak ti. Gambar operation ader kt bawah tu haa..
ari isnin plak kelas Malaysian Cuisine, mmg best sebab dpt memasak kn, group aku bersama kak ti, p-giey@ kecikk (nama diberi oleh en didi, sebb dyer kcikk kot) dan otak udang korg tau kan sape, kitorg buat menu wajib acar jelatah , menu group mix stir fried vegetable, atau bahasa mudah sayur goreng, haha.

Lepas tu selasa cuti maulidur rasul aku join group d’hoteliers dalam perarakan maulidur rasul. Walaupun x merangkul apa2 anugerah, namun kami seronok dan rendah diri dengan kemuliaan nabi junjungan Muhammad saw. Begitu byk jasaMu Muhammad. Gambr pon ader, ditaken oleh en bob dan aiman hafis@nepal(senior ni).. ramai jgk la yg join ni, lebih memberansangkan dari tahun lepas, penuh dewan aspirasi tu, ramai sgt. Walaupun letih namun aku tetap enjoy..

GAMBAR SEPANJANG MIGGU INI....

gambar ni dlm group LDK tajuk: mesyuarat

ini ali dan hafizan bdk batch aku

yg baju pelik cm stranger tu alyaa, sod kiotrg

steward dan stewardess

yang kiri acar jelatah dan kanan mix stir fried vegetables

Gambar kontinjen D'Hoteliers sempena perarakan maulidur rasul 1432, 1 Ummah 1 Malaysia...

da penat berjalan, makan la plak..

No comments:

Post a Comment