03 June 2012

Sedikit suratan semalam


20 Mei 2012
2.04 am

Semasa aku menulis ni, aku baru balik keje. Penat xrase sgt, seronok keje mlm ni.. masuk keje pkol 3ptg td dan pada jam 1.41am aku punch out.. pergh mmg pengalaman la keje kt sini. Nak update blog pon siaran tertunda jer. Hari ni group MITI seramai 42 org makan, menu bbq istimewa malam ni adalah kambing golek. Mengancam btol lah, pengalaman melapah daging kambing pon best jgk, panas dan berpeluh aku dibuatnyer.

Hari ni keje ngn paan dan chef mamat. Byk ilmu belajar kat sini. Dpt handle event dan diberi kepercayaan oleh chef utk lead team. Mmg aku take the opportunity tu, grab dan take the entire problem will occur. Tp xder masalah sgt pon, Cuma lambat clear je sbb guest lame sgt berkaroeke, aku pon bila dah habis event karok jgk la 2 lagu. Malam ni mcm biasa lah lagu aku bawak iaitu kenangan semalam dari olan dan kamelia dari sweat charity. Best weh bila dah lame x dpt mic tu.

Lagu kenangan semalam tu mmg dah tema aku kalau karok, byk isi tersirat dalam lagu tu. Seronok jgk bila kita duduk terkenangkan kenangan semalam. Seronok kan, kadang2 boleh tersenyum sorg2 dah jadi mcm org giler.. haha

video
Lagu feveret