15 March 2010

14 Mac 2010


Name kdai ni Pattaya One, mmg best gk ar pattaya dyer.

aper yg ko pandang zoul, mmg betol la name dyer Pattaya One, x cyer ker..

aiy, bincang pasal harge ke. huhu..


ari ni aku rase mcm skejap sgt, pg kelas food hygiene cancel, so mmg best la kan bley tdow lame, lpas tu pkul 10 klas french, aku x riso sgt klas french ni sbb Madam ok, x la garang sgt kan, walupun agak terbelit lidah kitorg dgn french ni, tp madam tetap masih bley tersenyum, dpt markah french untuk quiz, agak kecewa sbb minor mistake tp masih ok lg la. after dats rehat pkul 12 smpai 2.30, kitorg g mkan kt kafe tenggol, ari ni mkan nasi kukus, ambik nasi lauk ayam n kuah kari + air= RM 4.00. mmg murah, i like it, huhu, lpas tu pkul 2.30 klas mgt, dpt markah test 1, ok gl la atas 60, tp masih belom pueh hati lg sbb masih ader yg lg tinggi, lpas klas mgt, kitorg plan nak g mkn ABC, pkol 6 kitorg g, pastu cari punyelah cari decide nak mkn kt Imtiaz, tepi pantai tu, lpas da siap duduk, pak cik kdai tu dtg ckp air batu tongkol da abis, mule dah rase mcm x best kan, dyer ckp yg ader cume air batu cube, ape lg, tibai je lah kan, tp dyer punye eksesori dlm ABC tu da agk contaminate, ehm, mmg x puas ati, lpas tu nak puahka ati ni, ajak cari kdai lain plak kan, g la lpak kat Pattay One kt jln besar Kuantan-K.Terengganu. mmg best makn kt situ, Order Abc lg tu, haha, barulah puas ati mkn kt situ. atas gmbar kitorg kat situ.
lpas tu, da balik aku mandi2, n rehat, terlelap la sekejap smpai pkul 9.45. haha, letih sgt weh, after dats, mcm biase la trun bilik wan n borak2 la.. hehe thats all.

No comments:

Post a Comment