17 March 2010

Hari yg penuh ke'hepi'an.,.,.,


dlm kelas retail, selamber jer ambik gmbar..


jejaka pilihan ke ni, posing siap ambik gmbar...


aku la ni, mmg suker bergambor..


wan dgar mp4 mase time retail, aper la x baik tau. tumpu la mase belajar.


tunggu Yb masuk hospital sakit batu karang, inilah sahabat name nyer.

bermula lah hari seterusnye aku, haha. bangun pkul 8.30am dan ke kelas pkul 9.00 pg, kat kelas kitorg x belajar sgt sebb miss just bg markah kitorg punyer group assignment, aku nyer group ok la gk, pas klas hospice ader lak klas food hygiene, blaja skejap je pastu jawab quiz, susah gk la quiz tu hajat aku nak kekal kan prestasi aku, tp xtau la mcm mane kn, harap2 ok la. lpas tu kitorg rehat g ambik enset jijo kan rosak, sampai kt kedai tu brader tu suh tunggu 30minit lg, lpas tu ktorg dtg masih lg x siap, mmg angin la kitorg sumer, pastu wan decide nak ambik je n anta tempat lain, kitorg anta kedai cina dkat dpan tu 5 minit je da siap, murah plak tu. aper la melayu tu, mcm mane melayu nak maju, ish3. lpas tu balik bilik rehat2 sambil bermorak dgn wan n pian, pkul 2.30 klas retail plak, best gk sbb aku byk tyer n kenekan Madam, huhuhu, mcm2 la kerenah bdk kelas aku present, lpas tu klas Bel lg la seronok, because geng group aku kurg, wan n pian dtg la tlg kitorg, mmg best la speaking xercise kami, miss gelak2 n ckp group kitorg paling best, mmg suker gler ar sbb bdk Pra dip kene mrh sebb x perfect sblom tu, miss siap jadikan kitorg guideline lg, after dat mlm tu aku g tlg YB anta g hospital, maybe sakit batu karang, doktor ckp la kan, aku kesian sgt tgk dyer mcm sakit sgt, tlg je la anta, wan and pian pun dtg sekali teman, baik punyer mmber kan. lpas tu balik aku study mgt sbb ader present aku esok, mcm2 la aku wat untuk be de best, harap2 capailah impian aku, lpas tu pkul 12.15am, aku tgk muvie God Of Cookery nak ilangkan rase bosan aku ni, pkul 2.30am tdow la per lg kn, haha.. salam...

No comments:

Post a Comment